Winter komt eraan! Ontdek onze nieuwe collectie

We zitten nog steeds in het warmste seizoen van het jaar. Om helemaal eerlijk zijn, smelten we ongeveer bij het schrijven van deze blog, maar het zal niet zo lang meer duren voor de koude er weer is en we weer moeten zoeken naar onze warmste sjaal. 

Winter komt eraan, of we er zin in hebben of niet, dus laat er ons maar ineens het beste van maken. Zonder saaie outfits, want daar doen we bij AO76 niet aan mee! Voor onze nieuwe winter 2022 collectie, gaan we jullie kids in de coolste outfits met de tofste kleuren hullen, we geven hun zelfvertrouwen een enorme boost. In 2022 gaan onze kids zich zo goed voelen, daar zorgen wij wel voor!

EXPLORE WINTER '22

Elk seizoen werken we met een centraal thema waarop alle prints, stijlen, vormen en kleuren van de collectie geïnspireerd zijn. Het thema van deze winter is Peru. De indrukwekkend mooie Rainbow Mountain (a.k.a. Vinicuna) is één van de belangrijkste inspiratiebronnen voor de kleuren van deze coole collectie.

De verschillende tinten van oker, bruin rood en turquoise van deze mytische berg geven ons 3 verschillende kleurthemas. De collectie wordt ook opgebouws en in de winkel gelegd volgens deze thema’s. 

Ons eerste thema is de stad Machu Picchu bij dag en dauw. Fluo groen is één van de opvallendste kleuren in deze collectie. Het staat voor het felle groen van de velden en vers gras, overgoten door de zon.

Het tweede kleurthema zijn de verschillende tinten van rood, zoals washed pink, gecombineerd met denim blauw en turquoise. Deze mooie, warme tinten vinden we terug in de traditionele tapijten en stoffen uit Peru, deze schoonheid wilden we delen in deze collectie.

Het derde en laatste thema staat voor het vasteland van Peru. Warme tinten bruin, kaneel en zand, gemengd met gouden accenten zoals onze kleur marigold. 

In de prints van deze winter zitten veel bergen, lama’s en ethnische geometrische strepen en patronen. De klassieke AO76 thema’s waar jullie zo van houden blijven ook altijd aanwezig: skating, skiing, wilde dieren, coole teksten, sportieve details and color blocks. Hier is een exclusieve blik op onze nieuwe winter '22 collectie

Placeholder text for benefit 1 Placeholder text for benefit 2 Placeholder text for benefit 2